skok nahlavní menu

Úvod » Blog » Zápisky z cest – za odměnu do New Yorku

Zápisky z cest – za odměnu do New Yorku

13. 6. 2017, 13:58

foto

Nejen prací živ je člověk a občas je potřeba trochu si pročistit hlavu. A na vyčištění mysli není nic lepšího, než úplně změnit prostředí – ideálně někam vycestovat, třeba do New Yorku.

Ti nejlepší recruiteři v ITtalents mohou jako odměnu za svůj výkon získat poukaz na dovolenou v USA v hodnotě 100 000 korun. Minulý rok byla tou šťastnou Iveta a letos se tvrdá práce vyplatila Jirkovi. V květnu se tedy vydal za Velkou louži poznávat město, které nikdy nespí, a zde jsou jeho dojmy:

„Ačkoliv jsem Spojené Státy už navštívil, a to konkrétně Washington, tak musím říct, že New York mě uchvátil. Málokterá země nenabízí takové kontrasty jako Spojené Státy Americké. Na místě jsme strávili celkem sedm dní. Musím připustit, že každý, kdo chce toto město navštívit, tak by si měl rezervovat aspoň dva týdny. New York přetéká nepřebernými možnostmi kulturního, sportovního i jiného vyžití. Ať už jde o oblasti Little China, Soho nebo malá Itálie nebo procházku po Brooklynském mostě nebo návštěva muzeí a parků.

My jsme si náš pobyt rozvrhli do několik etap, abychom stihli vidět všechna důležitá místa. Případným zájemcům bych doporučil zejména projížďku na trajektu na Staten Island a výlet lanovkou na Roosevelt Island. Obě destinace nejsou přeplněné turisty, ale určitě stojí za shlédnutí.

Z lokalit v New Yorku se mi líbila zejména cesta na Ellis Island a Liberty Island a procházky v Central parku jsou taktéž nezapomenutelné. Pokud by chtěli případní cestovatelé navštívit muzea, tak by neměli zapomenout na zakoupení city passu. Rád bych poděkoval společnosti ITtalents za tuto výhru. Byl to pro mě velmi zajímavý zážitek.“

Jirka se s námi po pěti letech v ITtalents rozhodl rozloučit a vydat se novou cestou, na které mu přejeme vše nejlepší. Ať se ti daří jak v osobním, tak v pracovním životě. Díky Jirko!


« Zpět na přehled článků

Názory

Názory ke článku Zápisky z cest – za odměnu do New Yorku


VytisknoutNahoru