skok nahlavní menu

Úvod » Blog » Talents Offline - Má vaše (budoucí) práce smysl?

Talents Offline – Má vaše (budoucí) práce smysl?

3. 9. 2015, 16:05

foto

Jakým směrem se má ubírat vaše budoucí kariéra? Potřebuje vaše kariéra nový směr? Nechcete skončit u jednotvárné práce? Chcete opustit jednotvárnou práci a dělat na zajímavých projektech? Realizovat vlastní nápady? A je něco takového vůbec možné?

Přijďte v úterý 6. října na neformální setkání s člověkem, který má zkušenosti s vlastním přerodem z vývojáře a manažera v nadnárodní firmě na tvůrce vlastních úspěšných aplikací. Ondřej Červinka – spoluzakladatel Myia, vítěz AppParade a absolvent Startup yardu – se s vámi podělí o zkušenosti s budováním kariéry, jejím restartem, vývojem mobilních aplikací, řízením vývoje a mnohém dalším.

Součástí večera je i neformální diskuze a networking s občerstvením.

Kdy: Úterý, 6.10.2015 od 18:00
Kde: Era svět, Jungmannovo náměstí 767, Praha 1 (Metro B, Můstek)

Program:
18:00 až 18:30 – prezentace a diskuze s Ondřejem Červinkou
18:30 a dále – neformální diskuze a občerstvení s Ondřejem i se zástupci IT Talents, diskutovat můžete veškerá témata, která vás zajímají

Toto setkání je součástí Talents Offline večerů – jedná se o cyklus setkání odborníků nejen z různých oblastí IT i mimo ně. Cílem je sdílet novinky a také propojovat zajímavé osobnosti napříč obory.

Registrujte se prosím pomocí formuláře níže.
Vaše údaje jsou u nás v bezpečí, nezneužijeme je ani nepředáme žádným třetím stranám. Další podrobnosti zašleme emailem. Po odeslání registračního formuláře budete přesměrováni na domovskou stránku.


« Zpět na přehled článků

VytisknoutNahoru