skok nahlavní menu

Úvod » Blog » Záleží jen na tobě – New York

Záleží jen na tobě – New York

9. 9. 2016, 10:54

foto

…Poznávání nových zemí a jejich kultur je mým největším koníčkem. Neumím si představit lépe investovaný čas a peníze….

Staň se součástí úspěšného týmu fajn lidí, kteří pomáhají druhým nastartovat jejich kariéru. Spolupracuj na projektech pro významné zahraniční i české firmy a buduj s námi jejich týmy. Vydělávej si nadprůměrný plat a k tomu získej zkušenosti a rozsáhlé kontakty, které ti pomohou v tvém dalším kariérním postupu, aniž bys musel(a) obětovat svůj soukromý život a dřít přesčas. A k tomu se bav nejen s kolegy a kolegyněmi v kancelářích i na pravidelných akcích mimo kancelář. Nebo ukaž, co v tobě je a podívej se třeba do New Yorku. Záleží jen na tobě.

New York

„Poznávání nových zemí a jejich kultur je mým největším koníčkem. Neumím si představit lépe investovaný čas a peníze. Jako asi každý člověk s podobnou úvahou si i já vedu pomyslný seznam destinací, které bych určitě chtěla navštívit. Postupně z něj jednotlivé položky pomalu odškrtávám a ačkoliv stále převažuje počet těch zemí a měst ze sloupečku “Kam příště?”, jsem ráda za každou příležitost, která se mi naskytne, abych viděla vše, po čem toužím. Jsem realista, takže můj seznam nikdy neobsahoval více než 15 lokalit. Zato jsou to místa, o jejichž poznání sním snad celý život.

New York k nim přibyl poměrně nedávno. Stále více mých přátel toto město navštěvovalo a i ti, kteří preferují spíše přírodní úkazy než ruch velkoměst, si nemohli vynachválit, jak úžasná atmosféra tam panuje. “Město, které nikdy nespí”, lépe řečeno jeho části Manhattan a Brooklyn, jsem navštívila letos v červnu a musím s mými kamarády souhlasit.

Pravděpodobně bych se na tento výlet vydala mnohem později, pokud bych nyní nepracovala v IT Talents. Vedení naší firmy totiž představilo koncem roku 2014 všem konzultantům zajímavou výzvu: V případě velmi dobrých výsledků (specifikovaných splněním předem určených podmínek) se ten konzultant/konzultantka, který daná kritéria splní, stane Headhunterem roku a vyhraje týdenní zájezd do NY.

Jsem ráda, že se to podařilo právě mně a děkuji IT Talents za tuto příležitost:)“

Iveta, Senior Consultant

Pokud hledáš seberealizaci a zajímají tě víc úspěšné startupy než velké korporace, tak se nám ozvi, rádi tě poznáme. Mrkni na otevřené pozice k nám do týmu nebo přímo na nás, jestli tě to bude s námi bavit


« Zpět na přehled článků

Názory

Názory ke článku Záleží jen na tobě – New York

Nebyly nalezeny žádné odpovídající názory, zkuste si zobrazit všechny


VytisknoutNahoru