skok nahlavní menu

Úvod » Blog » Staň se headhunterem

Staň se headhunterem

23. 1. 2020, 17:13

foto

Jsme IT Talents – úspěšná headhunterská a konzultační firma a tobě nabízíme možnost stát se jedním z nás. Máš-li zájem o práci, která ti nabídne velkou volnost, nadprůměrné ohodnocení a neformální pracovní prostředí, tak čti dál.

Jako headhunteři pomáháme druhým v nalezení té nejlepší práce a nastartování jejich kariéry. Našimi klienty jsou významné zahraniční i české firmy, se kterými spolupracujeme na budování jejich týmů. Práce headhuntera vyžaduje hlavně schopnost samostatně pracovat a být aktivní. Všechno, co budeš potřebovat znát, tě rádi naučíme. Na to tobě pak je, abys získané znalosti dokázal zužitkovat.

Součástí tvé činnosti bude konzultace a poradenství kandidátům v oblasti IT pracovního trhu a kariérních možností. Aktivní vyhledávání kandidátů na sociálních sítích a v interním CRM, zjišťování jejich preferencí, zkušeností a doporučení/konzultace vhodných pracovních příležitostí.

Dále po zapracovnání pozice zahrnuje aktivní komunikaci s našimi stávajícími klienty, doporučování vhodných kandidátů na otevřené pozice, konzultace ohledně situace na pracovním trhu a náboru kandidátů. Vytvoříš si tak síť kontaktů, která ti bude k dispozici po zbytek tvé kariéry.

Co požadujeme

Tato pozice je pro tebe vhodná, pokud máš zájem o oblast náboru lidí, HR, ale i pokud jsi s touto oblastí zatím nepřišel do styku a máš chuť se učit novým věcem a získávat cenné zkušenosti.

Hledáme někoho, kdo rád komunikuje s lidmi, je schopen písemně komunikovat v češtině i angličtině, dokáže se sám řídit, je zodpovědný a chce na sobě pracovat a rozvíjet se. Pokud máš zkušenost s prací na straně personální agentury, budeme to brát jako velkou výhodu, ale není to podmínkou.

Co nabízíme

Kromě nadprůměrného platu a standardních zaměstnaneckých benefitů (5 týdnů dovolené, stravenky) tě u nás čekají po zapracování i nadstandardní zaměstnanecké benefity jako jsou sick days, možnost práce z domova 1* týdně, mobilní telefon k soukromým účelům, cafeteria system nebo třeba zájezd do New Yorku (mrkni na náš blog). Budeš mít taky spoustu příležitostí pro vlastní rozvoj – můžeš se účastnit konferencí, on-line kurzů a získávat hodnotné certifikáty.

V IT talents vyznáváme neformální a osobní přístup v práci bez svazujících a omezujících pravidel. Pracujeme v malém týmu (do deseti lidí) v moderně zařízených podkrovních kancelářích na Andělu – 5 minut od metra. Pravidelně pořádáme společné týmové akce. Ať už jednou měsíčně navečer v Praze – laser game, motokáry, curling aj. Nebo v průběhu roku třeba na dva dny do Krkonoš, do Drážďan na kole apod.

Pomůžeme ti získat cenné zkušenosti a kontakty, které ti pomohou v tvém dalším kariérním postupu, aniž bys musel/a obětovat svůj soukromý život a dřít přesčas. Také se naučíš pracovat s moderními cloud aplikacemi jako CRM Salesforce, Google Apps, LinkedIn Recruiter aj.


« Zpět na přehled článků

VytisknoutNahoru